Voor zowel professionele als particuliere opdrachtgevers is het aanbevelingswaardig een project planmatig aan te pakken.

Werken van grof naar fijn, de juiste stappen na elkaar zetten, gegevens aanleveren om verantwoorde beslissingen te kunnen nemen, risico’s met betrekking tot bouwkosten, planning alsmede bouwkwaliteit controleerbaar maken en zo klein mogelijk houden zijn daarbij belangrijke thema’s.

Op dt gebied kan ik u, mede door een zeer divers netwerk van gespecialiseerde adviseurs, vanaf de eerste idee├źn voor ontwikkeling of bouw tot en met de oplevering van dienst zijn.

In overleg kan in alle vrijheid besloten worden wat u eventueel zelf wilt doen, eventueel door een ander of door mij wilt laten doen.

Wellicht wilt u met een vaste bouwpartij werken, juist aanbesteden of zelf bouwen. In alle gevallen, ook mengvormen daarvan, kan ik een passende rol spelen.

Door mijn echte onafhankelijkheid van uitvoerende partijen kan ik, als u een aanbesteding of meervoudige prijsopgave wenst, deze zonder enige vorm van achterliggend belang verzorgen. Dit geldt uiteraard ook voor begeleiding tijdens de uitvoering en bi het verzorgen van de oplevering.

Bouwbegeleiding kan bij projecten van iedere omvang zinvol zijn, van een kleine verbouwing bij een particulier tot een groot en complex professioneel project.

Onderstaand ziet u enkele verschillende soorten werken die met bouwbegeleiding zijn gerealiseerd. Klik op de link voor meer details.

Huisvesting Research & Design Center Foseco Enschede

Uitbreiding woning Delden met “tuinkamer”, verbouwing

Nieuwbouw woning Dalmeden Hengelo

Bouwmanagement in Hengelo, Enschede, Almelo, Twente, Overijssel