Als u op zoek bent naar een architect in Enschede of omstreken dan heeft u gevonden wat u zocht! Marcel Wilderink Architectuur is een gerenommeerd architectenbureau dat tal van aansprekende projecten heeft uitgevoerd in de grote Twentse steden. Marcel Wilderink Architectuur is veelzijdig. De activiteiten strekken zich uit van tussenwoningen tot villa’s en van winkels tot grote bedrijfspanden. Ook het interieur wordt niet vergeten. Voor diverse projecten heeft Marcel Wilderink het interieur ontworpen.

Duurzaam bouwen

Een ander en zeer actueel aspect van de hedendaagse architectuur is duurzaam bouwen. Duurzaam bouwen wordt er ontworpen met in gedachten materiaalgebruik, energieverbruik, benutting van de ruimte en talloze andere aspecten. Op de pagina Duurzaam bouwen leest u hier meer over.

Verbouwen

Wilderink is er niet alleen voor nieuwbouw. Ook verbouw en renovatie behoren tot de mogelijkheden. Een bijzondere vorm van renovatie is gevelrenovatie. Marcel Wilderink heeft bij diverse projecten in Hengelo en Enschede oude gevels gerenoveerd en deze een nieuw leven gegeven.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Marcel Wilderink of kom gewoon even langs!